Lidmaatschap

Onze lidmaatschappen:
Dit is het reguliere lidmaatschap van 1 januari t/m 31 december. Hiermee kun je het hele jaar door vrijspelen. Doordat je een KNLTB ledenpas krijgt, kun je ook meedoen met wedstrijden zoals open toernooien en competitie. Uiteraard kun je op elk moment lid worden en dan wordt de contributie naar rato verrekend.
Voor de jeugd tot en met 12 jaar geldt een totaalpakket. Dit totaalpakket bestaat uit het lidmaatschap, TOF Tennis(lessen), maandelijkse jeugdactiviteiten, etc. Meer informatie kun je lezen op de jeugdpagina.
Dit is een speciaal lidmaatschap waarmee je onze competitieteams kunt aanvullen. Voorwaarde is dat je al wel lid bent bij een andere tennisvereniging. Dit lidmaatschap is alleen geldig voor KNLTB voor- en najaarscompetitie. Wil je ook vrijspelen en lessen bij ons, neem dan een normaal lidmaatschap.
Donateurs zijn leden die niet (meer) actief tennissen maar de vereniging een warm hart toedragen en bij de club betrokken willen blijven. Mocht je geblesseerd zijn voor het seizoen of om een andere reden niet kunnen tennissen, dan kun je slapend lid worden. Dit moet wel doorgegeven zijn vóór 1 maart. Met dit lidmaatschap is ook niet toegestaan om vrij te spelen of les te nemen bij ons. Besluit je als slapend lid in de loop van het jaar weer te gaan tennissen, dan kan het lidmaatschap weer worden geactiveerd en wordt het contributiegeld naar rato in rekening gebracht.

Introducees

Als lid mag je iemand als introducee meenemen om mee te tennissen. De eerste keer is gratis. Vervolgens kan een introducee 4 keer tegen betaling komen spelen. Dit kost €5,- per keer. Daarna wordt de introducee geacht lid te worden. Als de introducee lid wordt van onze vereniging, dan krijgt de introducee het reeds betaalde introductiegeld terug als korting op de contributie. Dit kan aangegeven worden op het inschrijfformulier in het extra opmerkingenveld. Lees meer...

Opzegging Lidmaatschap

Heel jammer dat je niet meer lid wilt zijn. Je kunt je opzegging vóór 1 december per email doen. Voor het Jeugd tm 12 Totaalpakket kun je per kwartaal opzeggen, maar wel uiterlijk een maand voordat het kwartaal eindigt. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid Worden

Uiteraard bent u van harte welkom. Via onderstaande knop kunt u een online formulier invullen om u in te schrijven.

Online inschrijfformulier

Contributie

Per 1 januari 2021 gelden onderstaande prijzen. Voor senioren geldt dat het totaalbedrag in 2 termijn wordt gefactureerd.

Senioren vanaf 24 jaar

Jongeren van 18 - 23 jaar
Let op: €30,00 restitutie in geval deelname parkdag, commissie, bestuur of andere inspanning voor de vereniging.

€ 174,00

€ 108,00

Jeugd (t/m 17 jr) € 55,00
Jeugd (t/m 12 jr) (Totaalpakket per kwartaal) € 139,50
   
Competitielid Senioren € 50,00
Competitielid Jeugd € 10,00
   
Donateur/Slapend Lid € 37,50
   
Inschrijfgeld
Jongeren / Senioren € 20,00
Jeugd (t/m 17 jaar) € 10,00
Jeugd (t/m 12 jaar)(Totaalpakket) € 0,00
   
Bijdrage KNLTB 
Jongeren / Senioren € 18,50
Jeugd (t/m 17 jaar) € 18,50
Jeugd (t/m 12 jaar) (Totaalpakket) € 0,00
Competitieleden € 18,50
KNLTB Bijdrage is niet verschuldigd bij inschrijvingen na 30-9 voor het lopende jaar
© 2021 TV Waalrackets