Introducees

Introducee

Als lid mag je iemand als introducee meenemen om mee te tennissen. De eerste keer spelen is gratis. Vervolgens kan een introducee 4 keer tegen betaling komen spelen. Dit kost €5,- per keer. Daarna wordt de introducee geacht lid te worden. Als de introducee lid wordt van onze vereniging, dan krijgt de introducee het reeds betaalde introductiegeld terug als korting op de contributie. Dit kan aangegeven worden op het inschrijfformulier in het extra opmerkingenveld.

Wij vragen onze leden om de KNLTB App juist te gebruiken. Kom je met een introducee, vul dan de juiste gegevens van introducee in en betaal bij aankomst op het park (dit kan contant, met pin of contactloos). Mocht er niemand op het park aanwezig zijn, wilt u uw bezoek met introducee melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

De KNLTB is bezig met een betaalmodule voor introducees in de App, tot die tijd rekenen wij erop dat de introducee uit zichzelf betaalt. Toegang tot het park is niet toegestaan als er niet op de juiste naam is gereserveerd of een introducee zich niet meldt en/of niet betaalt.

 

© 2021 TV Waalrackets