Bestuur

Voorzitter

Henry Wessels - Voorzitter

Sinds maart 2023 ben ik een trotse voorzitter van deze mooie tennisvereniging. Met vanaf september 2023 ook padel als extra mogelijkheid. Ik ben al ruim 40 jaar betrokken bij de club. Als klein jongentje kreeg ik al tennisles en deden wij aan alles mee: ik hielp het clubgebouw bouwen en in de jaren 90 werd de club groter en populairder. Zelfs eredivisie werd er getennist en was ik de hele zondag op de club. Vele voorzitters zijn er geweest en nu mag ik het zijn. Mijn doel is heel simpel: onze club is er voor iedereen. Maar wel met normen en waarden en met respect voor elkaar. Voor iedereen gelden dezelfde regels. Er kan heel veel en we staan voor veel open. Wij zijn een echte regionale tennisvereniging. Onze leden komen echt uit de wijde omtrek. Ontmoet elkaar dan ook, praat met elkaar, doe mee met activiteiten en neem een drankje na het sporten. Dat is goed voor de club, maar ook voor de onderlinge contacten. Wanneer je ergens meezit of vragen hebt spreek mij dan aan, ik sta voor alles open! Je mag mij mailen en zelfs bellen! Ik wens iedereen heel veel plezier! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Secretaris

Annemiek Nijst - Secretaris

Mijn naam is Annemiek Nijst en sinds november 2021 ben ik de secretaris van TV Waalrackets. Als secretaris ben ik het aanspreekpunt van de vereniging voor externen (denk aan gemeente, KNLTB en andere verenigingen) en zorg ik voor de correspondentie, administratie en notulen van het bestuur. Heb je een vraag en weet je niet bij wie je moet zijn of wil je je aanmelden als bestuurslid of lid van een van onze commissies mail me dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Penningmeester

Marjan Pijlman - Penningmeester

Mijn naam is Marjan Pijlman en sinds maart 2023 ben ik de penningmeester van TV Waalrackets. Wat doet een penningmeester? Denk aan de financiële administratie van de club bijhouden, de facturen voor de contributiebetalingen en sponsoren versturen, de begroting maken, betalen van de rekeningen etc. Kortom, ik doe mijn best om de vereniging financieel gezond te houden voor nu en voor de toekomst ! Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsoring

Arjan van Maaren - Sponsoring

Mijn naam is Arjan van Maaren en sinds maart 2023 zorg ik voor de sponsoring bij TV Waalrackets. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Jeugd

Vacature - Jeugd

De leukste baan van de tennisvereniging: jeugd! We zijn dringend op zoek naar iemand die samen met Ger, onze hoofdtrainer, de jeugdzaken wil vertegenwoordigen.


Foto Roderick

Roderick Verhoef - ICT/Communicatie

Ik ben Roderick en vertegenwoordig de ICT en Communicatie zaken voor de club, zodat we een makkelijke, veilige en herkenbare manier van werken kunnen toepassen. Hieronder valt onze Microsoft 365 omgeving, de website en AVG. Gelukkig doe ik dit niet alleen en heb ik een team waar ik mee samenwerk. Heb je vragen hierover, dan kun je mij bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Padel

Max van Strien - Padel

Mijn naam is Max van Strien en sinds maart 2023 regel ik alle zaken omtrent padel. De vereniging is druk bezig met de aanleg van 2 padelbanen en ondertussen ga ik samen met de andere commissieleden aan de slag om goed en gezellig te padellen. Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


VCL

Ina Bothof - VCL

Mijn naam is Ina Bothof. Samen met Brenda, Ingrid en Yara zijn we de vereniging competitieleiding (VCL). Wij regelen de KNLTB voorjaars-, najaars- en zomercompetitie. Jullie kunnen ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Parkbeheer

Vacature - Parkbeheer

Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.