Bestuur

Voorzitter

Ben jij onze voorzitter?

Voorzitter van de tennisvereniging. Spannend? Misschien. Leuk? Jazeker! Want als jij vol ideeën zit, dan kun je samen met de anderen weer leven in de brouwerij brengen. Je vertegenwoordigt onze mooie club intern en extern. Intern ben je er voor onze leden. Extern ben je het gezicht van onze club. En om tot mooie dingen te komen, heb je regelmatig overleg met het bestuur. Want ja, vele handen maken licht werk. Ook begeleid je de jaarlijkse ledenvergadering. Gelukkig doe je dit niet alleen en zijn we als bestuur een team. Draag jij onze club een warm hart toe?

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een voorzitter die enthousiast leiding wil geven aan de vereniging, samen met het het bestuur bepaalt zij/hij het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern. De voorzitter vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.

De voorzitter:

 • draagt onze club een warm hart toe en is gemotiveerd om er weer leven in de brouwerij te krijgen
 • zit vol met ideeën en initiatieven
 • coördineert bestuurs- en commissiewerkzaamheden
 • zit jaarlijks de algemene- en bijzondere ledenvergaderingen voor
 • zit bestuursvergaderingen voor en is in samenwerking met de secretaris verantwoordelijk voor de agenda
 • delegeert werkzaamheden (nieuwe werkzaamheden of buiten het standaardtakenpakket) naar de bestuursleden en ziet toe op de uitvoering
 • functioneert als ‘vraagbaak’ binnen de vereniging voor de leden en heeft een luisterend oor
 
Secretaris

Ben jij onze secretaris

De geoliede motor. Dat ben jij, want als secretaris ben je zoveel meer dan alleen notulist! Met veel enthousiasme verzorg je de administratie en correspondentie van het bestuur. Je stelt de agenda’s op, bewaakt de uitgezette taken, maar je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de vereniging voor externen, zoals KNLTB en gemeentes. Jij bent de as van het team. En jij zorgt ervoor dat die goed geolied is.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een secretaris die enthousiast en initiatiefrijk is. Jij zorgt voor een efficiënt lopend secretariaat en vormt samen met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur.

De secretaris:

 • Ontvangt correspondentie en zorgt ervoor dat deze bij het juiste bestuurslid komt
 • Verzorgt de administratie en correspondentie van het bestuur
 • Neemt deel aan bestuursvergaderingen, notuleert en verzorgt de actiepuntenlijst
 • Stelt in overleg met de voorzitter de agenda vast en verstuurt de uitnodigingen voor vergaderingen
 • Is het eerste aanspreekpunt voor de vereniging voor externen (KNLTB, gemeente, andere verenigingen)

Penningmeester

Bert van den Burg - Penningmeester

Mijn naam is Bert van den Burg en ik woon in Gorinchem. Sinds maart 2019 ben ik de penningmeester van TV Waalrackets. Wat doet een penningmeester? Denk aan de financiële administratie van de club bijhouden, de facturen voor de contributiebetalingen en sponsoren versturen, de begroting maken, betalen van de rekeningen etc. Kortom, ik doe mijn best om de vereniging financieel gezond te houden voor nu en voor de toekomst ! Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsoring

PR & Sponsoring: Special Deal!

Jij houdt toch ook zo veel van tennis? En genoeg bedrijven die daar ook van houden. Liefde voor de tennissport. Hoe gaaf is het om zo'n bedrijf aan onze vereniging te binden als sponsor? Sponsors zijn belangrijk voor onze vereniging en wij moeten dat ook worden voor onze sponsoren. Onze mooie tennisclub heeft genoeg te bieden. Er zijn al vele goede contacten het regionale bedrijfsleven. Dus haal eruit wat erin zit! Maak die special deal. Jouw deal.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een iemand die de sponsorcommissie weer leven gaat blazen in sponsoractiviteiten van onze vereniging.

Jij:

 • zoekt enthousiaste leden om de sponsorcommissie te starten
 • vormt en coördineert het sponsorbeleid
 • bent bekend met (of hebt zelf een netwerk) in het regionale bedrijfsleven/middenstand en vindt het leuk om deze bedrijven actief te gaan benaderen
 • neemt de verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring, fondsen, subsidies en dergelijke
 • werkt samen met de penningmeester met betrekking tot de overeenkomsten met de sponsors

Jeugd

Octavie van Haaften - Jeugd en ICT

Ik ben Octavie en vertegenwoordig de jeugd in het bestuur van T.V. De Waalrackets. Samen met anderen houden wij ons bezig met het organiseren en regelen van activiteiten voor de jeugdleden van onze vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan zaken als de regio- en landelijke competitie, eendaagse evenementen en trainingen. Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij vragen en tips, mail ons gerust!

Daarnaast regel ik ook alle ICT zaken voor de club, zodat we een makkelijke, veilige en herkenbare manier van werken kunnen toepassen. Het onderhouden van de website en het doen van mailings is daar ook een onderdeel van. Heb je vragen hierover, dan kun je mij bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Activiteiten

Vacature - Activiteiten

Op een dag keert het leven weer terug in de brouwerij dit jaar. Het wordt weer gezellig op onze club! Dankzij jou. Want jij hebt het georganiseerd. We hebben het allemaal nodig, de gezelligheid, de sportiviteit, het plezier. Corona heeft ons te lang aan de kant gehouden. Hoe ziet jouw ideale openingstoernooi eruit? Pak jij die handschoen op? Game, set and match! Biertje? Want op een dag...

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een iemand die de activiteiten gaat organiseren.

Jij:

 • zorgt voor diverse activiteiten ten behoeve van alle groepen binnen de vereniging
 • bewaakt de activiteitenkalender
 • stemt af met TGR
 • bedenkt activiteiten rondom clubkampioenschappen en toernooien in samenwerking met VTL
 • bewaakt het budget
 • doet verslag van activiteiten

VCL

Ingrid van Kempen - VCL

Mijn naam is Ingrid van Kempen. Samen met Evelien, Brenda, Ina en Rebecca zijn we de regelen wij de vereniging competitieleiding (VCL). Wij regelen de KNLTB voorjaars-, najaars- en zomercompetitie. Ook organiseren wij de winterclubcompetitie. Jullie kunnen ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Parkbeheer

Vacature - Parkbeheer

Trots en blij. Voel jij dat ook als je weer op ons park loopt? Een mooi park met veel groen, toegankelijk, mooie banen en een gezellig clubhuis met overdekt terras. Zoiets ontstaat niet vanzelf. We werken hard om dit bereiken. Maar we missen een voorman die betrokken is en ideeën heeft om ons park in topstaat te houden. Help ons mee met het coördineren van de werkzaamheden!

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken enthousiaste leden die vrijwillig het park in goede staat houden. Een helpende hand bij klusjes is welkom!

Maar we zoeken ook iemand, die:

 • vol met ideeën en initiatieven zit
 • zorgt voor de coördinatie van het onderhouden van het tennispark
 • een onderhoudsplan opstelt en het budget bewaakt
 • contacten onderhoudt met leveranciers en onderhoudsbedrijven
 • samenwerkt met de penningmeester
© 2021 TV Waalrackets