Bestuur

Voorzitter

Ben jij onze voorzitter?

Voorzitter van de tennisvereniging. Spannend? Misschien. Leuk? Jazeker! Want als jij vol ideeën zit, dan kun je samen met de anderen weer leven in de brouwerij brengen. Je vertegenwoordigt onze mooie club intern en extern. Intern ben je er voor onze leden. Extern ben je het gezicht van onze club. En om tot mooie dingen te komen, heb je regelmatig overleg met het bestuur. Want ja, vele handen maken licht werk. Ook begeleid je de jaarlijkse ledenvergadering. Gelukkig doe je dit niet alleen en zijn we als bestuur een team. Draag jij onze club een warm hart toe?

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een voorzitter die enthousiast leiding wil geven aan de vereniging, samen met het het bestuur bepaalt zij/hij het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern. De voorzitter vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.

De voorzitter:

 • draagt onze club een warm hart toe en is gemotiveerd om er weer leven in de brouwerij te krijgen
 • zit vol met ideeën en initiatieven
 • coördineert bestuurs- en commissiewerkzaamheden
 • zit jaarlijks de algemene- en bijzondere ledenvergaderingen voor
 • zit bestuursvergaderingen voor en is in samenwerking met de secretaris verantwoordelijk voor de agenda
 • delegeert werkzaamheden (nieuwe werkzaamheden of buiten het standaardtakenpakket) naar de bestuursleden en ziet toe op de uitvoering
 • functioneert als ‘vraagbaak’ binnen de vereniging voor de leden en heeft een luisterend oor

Secretaris

Annemiek Nijst - Secretaris

Mijn naam is Annemiek Nijst en sinds november 2021 ben ik de secretaris van TV Waalrackets. Als secretaris ben ik het aanspreekpunt van de vereniging voor externen (denk aan gemeente, KNLTB en andere verenigingen) en zorg ik voor de correspondentie, administratie en notulen van het bestuur. Heb je een vraag en weet je niet bij wie je moet zijn of wil je je aanmelden als bestuurslid of lid van een van onze commissies mail me dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Penningmeester

Bert van den Burg - Penningmeester

Mijn naam is Bert van den Burg en ik woon in Gorinchem. Sinds maart 2019 ben ik de penningmeester van TV Waalrackets. Wat doet een penningmeester? Denk aan de financiële administratie van de club bijhouden, de facturen voor de contributiebetalingen en sponsoren versturen, de begroting maken, betalen van de rekeningen etc. Kortom, ik doe mijn best om de vereniging financieel gezond te houden voor nu en voor de toekomst ! Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sponsoring

PR & Sponsoring: Special Deal!

Jij houdt toch ook zo veel van tennis? En genoeg bedrijven die daar ook van houden. Liefde voor de tennissport. Hoe gaaf is het om zo'n bedrijf aan onze vereniging te binden als sponsor? Sponsors zijn belangrijk voor onze vereniging en wij moeten dat ook worden voor onze sponsoren. Onze mooie tennisclub heeft genoeg te bieden. Er zijn al vele goede contacten het regionale bedrijfsleven. Dus haal eruit wat erin zit! Maak die special deal. Jouw deal.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken een iemand die de sponsorcommissie weer leven gaat blazen in sponsoractiviteiten van onze vereniging.

Jij:

 • zoekt enthousiaste leden om de sponsorcommissie te starten
 • vormt en coördineert het sponsorbeleid
 • bent bekend met (of hebt zelf een netwerk) in het regionale bedrijfsleven/middenstand en vindt het leuk om deze bedrijven actief te gaan benaderen
 • neemt de verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring, fondsen, subsidies en dergelijke
 • werkt samen met de penningmeester met betrekking tot de overeenkomsten met de sponsors

Jeugd

Octavie van Haaften - Jeugd en Communicatie/ICT

Ik ben Octavie en vertegenwoordig de jeugd in het bestuur van T.V. De Waalrackets. Samen met anderen houden wij ons bezig met het organiseren en regelen van activiteiten voor de jeugdleden van onze vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan zaken als de regio- en landelijke competitie, eendaagse evenementen en trainingen. Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij vragen en tips, mail ons gerust!

Daarnaast regel ik ook alle Communicatie en ICT zaken voor de club, zodat we een makkelijke, veilige en herkenbare manier van werken kunnen toepassen. Het onderhouden van de website en het doen van mailings is daar ook een onderdeel van. Heb je vragen hierover, dan kun je mij bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Activiteiten

Vacature - Activiteiten

Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


VCL

Ina Bothof - VCL

Mijn naam is Ina Bothof. Samen met Brenda, Ingrid en Yara zijn we de vereniging competitieleiding (VCL). Wij regelen de KNLTB voorjaars-, najaars- en zomercompetitie. Jullie kunnen ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Parkbeheer

Vacature - Parkbeheer

Jullie kunnen mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.