Digitaal Afhangen - Hoe werkt dat?

Sinds dat corona om de hoek kwam kijken, is het reserveren van een baan digitaal gegaan bij alle verenigingen. De KNLTB heeft een app hiervoor beschikbaar. Maar hoe werkt dat dan bij TV Waalrackets? In dit artikel wordt het een en ander uitgelegd.

 

We maken gebruik van de KNLTB Club app op je smartphone. Deze app is zowel voor Android als iPhone beschikbaar. Als je deze nog niet hebt, installeer deze dan eerst. Wil je weten wat je allemaal met deze app kunt doen, lees dan het uitgebreide artikel van de KNLTB. Hier staat ook uitgelegd hoe je voor het eerst kunt inloggen.

Het reserveren van een baan

Open de KNLTB Club App

Klik op het tweede icoon onderaan het scherm “Spelen”. Er zijn dan 2 tabbladen: Wedstrijden en Baan reserveren. Klik op het tabblad Baan reserveren als deze niet actief is. Je ziet dan het volgende:

KNLTB ClubApp
In eerste instantie zie je de banen en reserveringen van vandaag. Mocht je een andere dag willen selecteren, klik dan op het agenda icoontje helemaal rechtsbovenin. De groene tijdsvakken zijn beschikbaar. Als een tijdvak voorzien is van een tennisbal is de baan op dat tijdstip al door iemand gereserveerd.

Is jouw gewenste baan en tijdstip beschikbaar, klik dan op het groene plusteken van dat tijdsvak. Het volgende scherm wordt dan geopend. 


KNLTB ClubApp2
Voeg een speler toe door op het zwarte plusje te klikken. Via het zoeken kun je je medespeler op zoeken. 

KNLTB ClubApp3

Selecteer de spler en klik dan op de knop "Speler toevoegen"

Je keert vervolgens terug in het vorige scherm. Klik vervolgens op de knop “Reserveren”

 

De reservering is vervolgens te zien op het startscherm van de app. Zowel jij als je medespeler(s) ontvangen per mail een bevestiging van de reservering.

Veel tennisplezier!