Zomeravondcompetitie 2017

Zomeravondcompetitie

Wie wil er naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie willen spelen? Of leden die in het weekend verhinderd zijn? Voor hen is er in 2017 de Zomeravondcompetitie. Een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
Op basis van onderstaande klasse-indeling gaan we ploegen op actuele rating per klasse indelen:

  • 1e klasse : teamgemiddelde kleiner dan 12
  • 2e klasse : teamgemiddelde gelijk aan 12 en kleiner dan 14
  • 3e klasse : teamgemiddelde gelijk aan 14 en kleiner dan 16
  • 4e klasse : teamgemiddelde gelijk aan 16 of hoger

Vier dubbels
Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, waardoor elke partij gemiddeld 1.15 uur in beslag neemt.

Speeldagen
Er wordt gespeeld op woensdag 10, 17, 24 en 31 mei, 7, 14 en 21 juni 2017.

Teams en spelers aanmelden
Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers. Teams en de spelers kunnen zich tot 6 januari opgeven bij Perry & Yvonne Brok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden voor inschrijving

  • Het inschrijfgeld voor deelname aan de Zomeravondcompetitie bedraagt in 2017 € 40,00 per ploeg. Excl tennisballen
  • Ploegen van verenigingen die hun betalingsverplichtingen aan de KNLTB niet hebben voldaan, worden pas ingeschreven zodra aan deze betalingsverplichting is voldaan. Dit geldt als op moment van betaling de inschrijving voor de competitie nog niet is gesloten (CR art. III-01 lid 4).
  • Inschrijvingen dienen uitsluitend digitaal te worden gedaan via MijnKNLTB.

Terugtrekken van ploegen
Om incomplete afdelingen/poules te voorkomen, staan er boetes op het terugtrekken van ploegen. Een terugtrekking van een ingeschreven ploeg na 16 februari 2017 wordt beboet met € 115,-. Gebeurt dit ná publicatie van de indeling dan kost het € 225,-. Een terugtrekking kan alleen schriftelijk worden bevestigd aan de KNLTB.